TRINITEIT

...HET tijdperk van licht en leven is het finale niveau van de evolutionaire ontwikkeling die een wereld in tijd en ruimte kan bereiken. Vanaf de vroege dagen van de primitieve mens heeft zulk een bewoonde wereld de opeenvolgende planetaire tijdperken doorgemaakt-de tijdperken vóór en na de Planetaire Vorst, het tijdperk na Adam  het tijdperk na de Magistraat-Zoon, en het tijdperk na de zelfschenking-Zoon En vervolgens wordt zulk een wereld gereed gemaakt voor het toppunt van evolutionaire verworvenheid, de bestendigde status van licht en leven,...Blz 621.1

OVER TRINITEIT

OVER TRINITEIT

                                                                                             God de Vader; God de Zoon en God de Geest.

Copyright © 2011 [Stichting Triniteit (I.O.)] Laatst bijgewerkt: 24 mei 2011

 

 

Beste Bezoeker,

Ik heet u van harte welkom op de website van de stichting Triniteit. Mijn naam is Antonio Schefer en ik ben de initiatiefnemer en  webmaster  van deze website.

 

Deze website heeft als doel een individuele bijdrage te leveren aan de bekendmaking van de inhoud van het Urantia Boek in Nederland en België en om mee te helpen een betere intrede hier de komende jaren te bewerkstelligen.

Het Urantia Boek is uniek en kent een ware schat aan informatie om hen te helpen die op zoek zijn naar nieuwe spirituele inzichten in tijd en ruimte.  En om hen die hopen op betere tijden van hoop te voorzien; in de wetenschap dat het leven zorgvuldig en met een doel opgezet is geworden en liefdevol bestuurd wordt, door de ontelbare hemelse wezens die ons hierin begleiden. Zij laten ons als opklimmende kinderen van God op weg naar het Paradijs; niet in de steek ongeacht wat en vandaar dit hemelse geschenk als bewijs.

Voor mij is het dan ook een logisch gevolg dat het Urantia Boek de komende tientallen jaren een prominente plek gaan zal innemen in de wereld; als we kijken naar de verschillende spirituele inzichten en opties die ons worden geboden.  De tijd is dan ook gekomen om het Urantia Boek bekend te maken aan het merendeel van de mensheid om hen voor te bereiden op de spannende tijden die haar te wachten staan. 

De bezoeker van deze website en eventuele toekomstige lezer van het boek wordt de mogelijk geboden om deel te nemen aan dit geweldige avontuur. Hij of zij die de waarde hiervan weet in te schatten zal door het verspreiden van de bekendmaking van het boek er mede voor zorgen dat de aarde oftwel Urantia verzekerd zal zijn voor een bestemming in Licht en Leven in de toekomst.

God heeft ons nodig! God heeft jou nodig. En je spirituele broeders en zusters hebben jou ook nodig om de wereld wakker te schudden uit de droom waarin wij weeskinderen zonder spirituele ouders zijn. Zodat we eindelijk als mensheid eens volwassen kunnen worden en verder kunnen groeien om de technologische en industriële uitdaging met al zijn mileuproblemen; armoede en oorlogen, positief zeker te stellen voor de huidige en toekomstige generaties en met het Urantia Boek als uitgangspunt.

Ben je er ook klaar voor of wil je eraan deelnemen? Neem dan gerust contact op met me via info@triniteit.net of via 06-51877784 en dan kunnen we samen in ieder geval ons steentje bijdragen.

Geniet van uw bezoek op deze website…….

En durf de uitdaging aan te gaan…….

Antonio Schefer