TRINITEIT

...Wanneer al deze speculaties in verband worden gebracht met het feit dat er in de toekomst zeker zowel Magistraat-Zonen als Leraar-Zonen van de Triniteit zullen verschijnen, en wanneer zij gecombineerd worden met de expliciete belofte van de Schepper-Zoon om eenmaal terug te keren, wordt Urantia een planeet met een onzekere toekomst en een van de interessantste en boeiendste werelden in het hele universum Nebadon… Blz 1025.4

NIEUW...

                                                                                            God de Vader; God de Zoon en God de Geest.

Copyright © 2011 [Stichting Triniteit (I.O.)] Laatst bijgewerkt: 24 mei 2011

Juni 2011 zullen wij ons kantoor openen op de Kloosterweg 1 te Heerlen. Vanuit het voormalige CBS gebouw zal de stichting aan de slag gaan om de ENLIGHTMENT MOVEMENT HEERLEN 2011 verder vorm te geven en research te doen naar 2012.

 

 

 

 

 

 

De wens van de stichting is om vooral in de beginfase indigokinderen te zoeken en bij elkaar te brengen voor THE AWAKENING. De indigokinderen waar we voornamelijk op zoek naar zijn; zijn zij die geboren zijn van 1968-1978; de tweede generatie en de derde generatie die geboren zijn van 1978-1988.

Om dit doel te verwezelijken zal de stichting op 27 augustus 2011 een festival organiseren ter ere van het lanceren van de ENLIGHTMENT MOVEMENT HEERLEN 2011 en haar spirituele leraren.

 

 

 

 

 

 

Op het festival zal onder andere de band Mikki Mo spelen en DJ Komophey muziek draaien in de stijl van de AIR FRENCH BAND en DAFT PUNK. .

Verder zal op het festival Dr. Ir. Coen Vermeeren een lezing geven over zijn studie naar het Urantia Boek en zal er een lezing worden gegeven over de mayakalender en de indigokinderen.

Wilt u het festival bijwonen of een stand willen reserveren dan adviseren wij u regelmatig deze pagina in de gaten te houden. Op 1 juni komt er een nieuwe update met meer informatie over het programma,  de oproep aan de sympathisanten en het draaiboek.

Wij heten u allen dan ook van harte welkom…

 

VOOR MEER INFO ZIE OOK DEZE LINK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Activiteiten

ENLIGHTMENT

MOVEMENT HEERLEN 2011